HU | EN
Pályafoglaltság

Előző <<
>> Következő
Bejelentkezés/Pályabérlés
Név*
E-mail*
Telefon*
Típus*
Gokartozó személyek száma*
Időpont
H-P:12:00-20:00
SZ-V:10:00-20:00*


:
Tervezett befejezés : (Opcionális)
Tervezett futamok száma
Megjegyzés

Egy kis segítség

Lehetőség van előzetes bejelentkezésre és pályabérlésre a fent található online foglalási rendszerünkben. Tetszés szerint válassza ki a táblázatban, vagy az alatta található bejelentkezés fül alatt a kívánt időpontot, és töltse ki adataival. Az időponton kívül szükséges megadnia nevét, e-mail címét, telefonszámát, az érkező személyek számát valamint a foglalás típusát. 

A várható "Tervezett futamok száma" adatok megadása segítséget jelent nekünk a megfelelő tervezéshez és beosztáshoz. Egyéb kérdéseit, kéréseit a "Megjegyzések" rovatban tüntetheti fel.

A Pályafoglaltság táblázat átfogó képet ad arról, hogy milyen időpontokban történt már bejelentkezés vagy foglalás, mikor érdemes és lehetséges még bejelentkezni a tervezett csoport számától függően. Amennyiben "Szabad" feliratot lát, ilyenkor még senki nem foglalt vagy jelentkezett be az adott időpontra. Abban az esetben, ha a táblázatban "Még van hely" feliratot lát, akkor valaki már bejelentkezett az adott órában, de maradt még szabad gokart. Hagyja rajta egérmutatóját a felirat fölött, így láthatóvá válik, hogy hány fő jelentkezett már be, és hány futamot terveznek menni.

A "Jóváhagyás" gomb megnyomása után az Ön által megadott e-mail címre automatikus válaszlevelet küldünk, hogy bejelentkezési / pályabérlési igényét fogadtuk. Az igény beérkezésének feldolgozása után rövidesen, de maximum 12 órán belül visszaigazolást küldünk. Az időpont csak a sikeres visszaigazolást követően válik érvényessé és jelenik meg egyúttal a táblázatban.

FIGYELEM: Az online beérkezett bejelentkezés / pályabérlési igények visszaigazolását 12 órán belül tudjuk garantálni! 

Foglalás típusa: Bejelentkezés vagy Pályabérlés?

Amennyiben az előzetes bejelentkezést választja, úgy a Hungaroring Kart Center munkatársai tudnak kalkulálni érkezésükkel, és a táblázat segítségével elkerülhető, hogy egy időpontra több csoport érkezzen, és várni kelljen egymásra. Ezért abban az esetben, ha többen érkeznének gokartozni, előtte mindenképpen ajánlott ránézni a foglaltsági táblázatra és bejelentkezni.

Az előzetes bejelentkezés viszont nem jelent soronkívüliséget, illetve kizárólagos pályahasználatot, erre az esetre a pályabérlést ajánljuk. Előnyt annyiban jelent, hogy pl. 2 nagyobb csoport ez által vélhetően nem fog egy időpontban érkezni a pályára.

Pályabérlés esetén kizárólagos pályahasználatot biztosítunk. Csak a bérlőé a gokart park, amely céges rendezvény lebonyolításához a legajánlottabb konstrukció. Ehhez legalább 1 óra, és minimum 5 gokart bérlése szükséges. Maximum 11 gokartot tudunk egyidejűleg rendelkezésre bocsátani. Kizárólagos pályabérlés biztosítékaként előleg befizetését kérjük.

Ebben a konstrukcióban egyéni igények szerint lehetőség van a Formula 1-ben már ismert szabályokhoz hasonlóan háziversenyek megrendezésére is. A teljes program bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, amelyet időmérő, rajtrácsról indított versenyfutam, és végül dobogós díjkiosztó követ. Az első 3 helyezettet Hungaroring érmével és pezsgővel díjazzuk.

Kérjük pályabérléskor legalább a program megkezdése előtt negyed órával érkezzenek!

A pályabérlés díja óránként 10.000 Ft + Áfa / Gokart
Versenyszervezés és díjátadó költsége: 
létszámtól függően, egyedi ajánlat alapján

Közösség


 

Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Kacskovics Krisztián 32.476 65
2. Hange László 32.504 61
3. Vida Beni 32.683 47
4. Nagy Tamás 32.841 85
5. Papp Dávid Róbert 33.201 65
6. Polhammer Zoltán 33.286 55
7. Bereczki Gábor 33.292 65
8. Takács Attila 33.473 65
9. Nagylaki Roland 33.588 81
10. Petravich Sándor 33.733 75
Időjárás a Ringen
Hírlevél

Email:
Név:

Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében