HU | EN
Pályafoglaltság

Elõzõ Hónap <<
>> Következõ Hónap
Elõzõ Hét <<
>> Következõ Hét
Bejelentkezés/Pályabérlés
Név*
E-mail*
Telefon*
Típus*
Érkezõ személyek száma*
Kérjük az időpontot a felül található táblázatban a megfelelő időpontra kattintva kiválasztani!
Idõpont*

Tervezett befejezés : (Opcionális)
Futam/fõ
Megjegyzés

Egy kis segítség

Lehetõség van elõzetes bejelentkezésre és pályabérlésre a fent található online foglalási rendszerünkben. Válassza ki a táblázatban a kívánt idõpontot, és töltse ki adataival. Az idõponton kívül szükséges megadnia nevét, e-mail címét, telefonszámát, az érkezõ személyek számát valamint a foglalás típusát. 

A várható "Tervezett futamok száma" adatok megadása segítséget jelent nekünk a megfelelõ tervezéshez és beosztáshoz. Egyéb kérdéseit, kéréseit a "Megjegyzések" rovatban tüntetheti fel.

A Pályafoglaltság táblázat átfogó képet ad arról, hogy milyen idõpontokban történt már bejelentkezés vagy foglalás, mikor érdemes és lehetséges még bejelentkezni a tervezett csoport számától függõen. Amennyiben "Szabad" feliratot lát, ilyenkor még senki nem foglalt vagy jelentkezett be az adott idõpontra. Abban az esetben, ha a táblázatban "Még van hely" feliratot lát, akkor valaki már bejelentkezett az adott órában, de maradt még szabad gokart. Hagyja rajta egérmutatóját a felirat fölött, így láthatóvá válik, hogy hány fõ jelentkezett már be, és hány futamot terveznek menni.

A "Jóváhagyás" gomb megnyomása után az Ön által megadott e-mail címre automatikus válaszlevelet küldünk, hogy bejelentkezési / pályabérlési igényét fogadtuk. Az igény beérkezésének feldolgozása után rövidesen, de maximum 12 órán belül visszaigazolást küldünk. Az idõpont csak a sikeres visszaigazolást követõen válik érvényessé és jelenik meg egyúttal a táblázatban.

FIGYELEM: Az online beérkezett bejelentkezés / pályabérlési igények visszaigazolását 12 órán belül tudjuk garantálni! 

Foglalás típusa: Bejelentkezés vagy Pályabérlés?

Amennyiben az elõzetes bejelentkezést választja, úgy a Hungaroring Kart Center munkatársai tudnak kalkulálni érkezésükkel, és a táblázat segítségével elkerülhetõ, hogy egy idõpontra több csoport érkezzen, és várni kelljen egymásra. Ezért abban az esetben, ha többen érkeznének gokartozni, elõtte mindenképpen ajánlott ránézni a foglaltsági táblázatra és bejelentkezni.

Az elõzetes bejelentkezés viszont nem jelent soronkívüliséget, illetve kizárólagos pályahasználatot, erre az esetre a pályabérlést ajánljuk. Elõnyt annyiban jelent, hogy pl. 2 nagyobb csoport ez által vélhetõen nem fog egy idõpontban érkezni a pályára.

Pályabérlés esetén kizárólagos pályahasználatot biztosítunk. Csak a bérlõé a gokart park, amely céges rendezvény lebonyolításához a legajánlottabb konstrukció. Ehhez legalább 1 óra, és minimum 5 gokart bérlése szükséges. Maximum 11 gokartot tudunk egyidejûleg rendelkezésre bocsátani. Kizárólagos pályabérlés biztosítékaként elõleg befizetését kérjük.

Ebben a konstrukcióban egyéni igények szerint lehetõség van a Formula 1-ben már ismert szabályokhoz hasonlóan háziversenyek megrendezésére is. A teljes program bemelegítõ szabadedzéssel kezdõdik, amelyet idõmérõ, rajtrácsról indított versenyfutam, és végül dobogós díjkiosztó követ. Az elsõ 3 helyezettet Hungaroring érmével és pezsgõvel díjazzuk.

Kérjük pályabérléskor legalább a program megkezdése elõtt negyed órával érkezzenek!

A pályabérlés díja óránként 10.000 Ft + Áfa / Gokart
Versenyszervezés és díjátadó költsége: 
létszámtól függõen, egyedi ajánlat alapján

Közösség


 

Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Kacskovics Krisztián 32.476 65
2. Hange László 32.504 61
3. Vida Beni 32.683 47
4. Nagy Tamás 32.841 85
5. Süveges Péter 32.979 70
6. Csermák István 33.110 55
7. Papp Dávid Róbert 33.201 65
8. Polhammer Zoltán 33.286 55
9. Bereczki Gábor 33.292 65
10. Takács Attila 33.473 65
Idõjárás a Ringen
Hírlevél

Email:
Név:

Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében