HU | EN

Élmény és Biztonság

COVID-19 - Higiéniás óvintézedések

A gokart pálya teljes területére vonatkozó általános látogatási és használati feltételek kiegészítése, extra higiéniai szabályok bevezetése – nyilatkozat kitöltése szükséges érkezéskor

  • Bukósisak alá viselendő maszkokat kölcsönzésre csak és kizárólag fertőtlenített, magas hőfokon kimosott formában biztosítunk. Megvételre csak új maszkokat biztosítunk.
  • Kötelező a személyek között minimum 2 méteres távolság tartása.
  • A jegypénztárnál alkoholos kézfertőtlenítő biztosított a vendégek számára.
  • Bukósisak viselete továbbra is kötelező gokartozás során.
  • A boxutcába csak a pályafelügyelő hívására, jeggyel már rendelkező résztvevők léphetnek a 2 méteres távolság betartásával.
  • Az előírásokat és a pályafelügyelő utasításait minden körülmények között kötelező betartani! Amennyiben a látogató ezeknek az intézkedéseknek nem tesz eleget, a pálya területét el kell hagynia!

Általános biztonsági tudnivalók:

Pályánk szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára maszkot és bukósisakot  biztosítunk, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz!

A biztonságot és a verseny élményt fokozza, hogy pályánk gumifalára ütközőszalagot szereltünk fel, a sportbírói posztok pedig segítenek abban, hogy a kanyarok minden szeglete jól belátható legyen.

A pályán való mozgást és a felmerülő problémákat (ütközés, megpördült gokart, hová szabad állni, honnan lehet fényképezni, stb.) munkatársaink felügyelik. Ők a pálya területén több helyen megtalálhatóak. Segítséget nyújtanak a ki- és beszállás során, átadják a sisakokat és a maszkokat, a futam közben pedig zászlójelzésekkel tájékoztatnak és jeleznek, hogy a legnagyobb biztonságban róhassátok köreiket. Minden gokartunk rendelkezik biztonsági övvel és fejtámlával.

Szabályzat

A Hungaroring versenypálya területére háziállat behozatala nem engedélyezett!


Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Csermák Pisti 32.270 65
2. Vida Beni 32.683 47
3. Hidegkuti Gergely 32.858 65
4. Támba Zoli 33.087 70
5. Rébb Krisztián 33.283 75
6. Gerda Róbert 33.360 75
7. Boros Bence 33.774 62
8. Nagy István 33.846 68
9. Kovács József 33.912 74
10. Paksi Bence 33.976 71
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében