HU | EN

Érkezés előtti tudnivalók

Érkezés előtti tudnivalók:

 • A Hungaroringen zajló nagyszabású fejlesztési és átépítési munkálatok miatt a gokart pálya a 2024-es szezonban továbbra is a Hungaroring kapuin belül, de a megszokott helyszíntől eltérően ideiglenes területen üzemel!
 • A felújítási munkálatok miatt belépés jelenleg nem az eredeti főbejáraton át lehetséges, hanem az oldalsó 1/C kapun, ami a főbejárattól kb. 150m-re található. A gokart pálya közvetlenül a bejárat után található és gyalogosan közelíthető meg. Parkolásra a bejárat szemközti oldalán a murvás parkolóban van lehetőség ingyenesen.
 • Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az egyéni futamra való bejelentkezés időpontját megelőzően 15 perccel, Mini GP versenycsomag/pályabérlés esetén legalább 20-25 perccel korábban szíveskedjenek érkezni! Amennyiben taxival érkeznek, kérjük közvetlenül az 1/C kapunál szálljanak ki, ahonnan be tudnak sétálni a gokart pályához.
 • A gokartozáshoz zárt cipő viselete kötelező, egyéb különleges öltözetet nem igényel.
 • A gokartpálya által biztosított bukósisakok alá maszk viselete (higiéniai okokból) kötelező.
 • Maszk vásárlására a jegypénztárnál van lehetőség, Természetesen saját maszk, illetve saját zárt bukósisak használata is engedélyezett.
 • A területen üdítő, snack és kávé automaták üzemelnek, külső forrásból származó étel-italfogyasztási cikkek behozatala nem engedélyezett! (Kivételt képeznek ez alól a születésnapi torták, illetve egyedi catering szolgáltatás.)
 • A Hungaroring versenypálya területére háziállat behozatala a pálya szabályzata értelmében nem engedélyezett!
 • Fontos információ Mini GP csomagok és kizárólagos pályabérlés foglalásokhoz: A foglalások csak az időpont napját megelőző 10 napon kívül mondhatók le. Rossz időjárás (heves eső / vihar) esetén csak az adott napi valós időjárás ismeretében van lehetőség időpontot módosítani. A program napját megelőző időszakban időjárás előrejelzések alapján nem áll módunkban az eredetileg rögzített időpontot módosítani, sem törölni. Enyhe esőben a program biztonságosan megtartható.10 napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a foglaló visszafizetésére nincs lehetőség!
1/C kapu:

Higiénia és Biztonság

COVID-19 - Higiéniás óvintézedések:

A gokart pálya teljes területére vonatkozó általános látogatási és használati feltételek kiegészítése: 

 • Amennyiben van rá lehetőség, javasoljuk a saják bukósisak használatát.
 • Bukósisak alá viselendő higiéniás maszkokat kizárólag új formában biztosítunk, melynek ára 800 Ft. Kölcsönzésre nincs lehetőség.
 • A jegypénztárnál alkoholos kézfertőtlenítő biztosított a vendégek számára.
 • Az előírásokat és a pályafelügyelő utasításait minden körülmények között kötelező betartani! Amennyiben a látogató ezeknek az intézkedéseknek nem tesz eleget, a pálya területét el kell hagynia!

Általános biztonsági tudnivalók:

Pályánk szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára bukósisakot biztosítunk, emelett minden gokartunk rendelkezik bukókerettel, fejtámlával és biztonsági övvel, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz. A váróban rövid instrukciós videó is segít az útmutatásban.

A biztonságot és a verseny élményt fokozza, hogy pályánk gumifalára ütközőszalagot szereltünk fel, a sportbírói posztok pedig segítenek abban, hogy a kanyarok minden szeglete jól belátható legyen.

A pályán való mozgást és a felmerülő problémákat (ütközés, megpördült gokart, hová szabad állni, honnan lehet fényképezni, stb.) munkatársaink felügyelik. Ők a pálya területén több helyen megtalálhatóak. Segítséget nyújtanak a ki- és beszállás során, a futam közben pedig zászlójelzésekkel tájékoztatnak és jeleznek, hogy a legnagyobb biztonságban róhassátok köreiteket. 

Használati feltételek és felelősség nyilatkozat:

Adatvédelmi tájékoztatók:


Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Kiss Nikoletta 27.643 50
2. Mihalidesz Máté 27.909 61
3. Köbli Tamás 27.916 85
4. Erõs Dávid 27.956 69
5. Vereczkey Mór 27.965 53
6. Fehér Áron 28.098 56
7. Gaál András 28.264 102
8. Erõs Gábor 28.279 75
9. Tószegi Levente 28.300 57
10. Veres Balázs 28.319 66
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében