HU | EN

Érkezés előtti tudnivalók

Érkezés előtti tudnivalók:

 • Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az egyéni futamra való bejelentkezés időpontját megelőzően 15 perccel, Mini GP versenycsomag/pályabérlés esetén legalább 25 perccel korábban szíveskedjenek érkezni!
 • Belépés a sorompós főbejáraton keresztül lehetséges, ezt követően a sárga útburkolati nyíl követendő, parkolásra közvetlenül a gokartpályánál ingyenesen van lehetőség.
 • A gokartozáshoz zárt cipő viselete kötelező, egyéb különleges öltözetet nem igényel.
 • A gokartpálya által biztosított bukósisakok alá maszk viselete (higiéniai okokból) kötelező.
 • Maszk vásárlására a jegypénztárnál van lehetőség, melynek ára 500 Ft. Természetesen saját maszk, illetve saját zárt bukósisak használata is engedélyezett.
 • A területen minden igényt kielégítő büfé üzemel, illetve kizárólagos catering partnerrel rendelkezünk, a külső forrásból származó étel-italfogyasztási cikkek behozatala nem engedélyezett! (Kivételt képeznek ez alól a születésnapi torták.)
 • A Hungaroring versenypálya területére háziállat behozatala a pálya szabályzata értelmében nem engedélyezett!

Higiénia és Biztonság

COVID-19 - Higiéniás óvintézedések:

A gokart pálya teljes területére vonatkozó általános látogatási és használati feltételek kiegészítése, extra higiéniai szabályok bevezetése: 

 • Amennyiben van rá lehetőség, javasoljuk a saják bukósisak használatát.
 • Bukósisak alá viselendő higiéniás maszkokat kizárólag új formában biztosítunk, melynek ára 500 Ft. Kölcsönzésre nincs lehetőség.
 • Javasolt a személyek között minimum 1,5 méteres távolság tartása.
 • A jegypénztárnál alkoholos kézfertőtlenítő biztosított a vendégek számára.
 • Az előírásokat és a pályafelügyelő utasításait minden körülmények között kötelező betartani! Amennyiben a látogató ezeknek az intézkedéseknek nem tesz eleget, a pálya területét el kell hagynia!

Általános biztonsági tudnivalók:

Pályánk szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára bukósisakot biztosítunk, emelett minden gokartunk rendelkezik bukókerettel, fejtámlával és biztonsági övvel, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz. A váróban rövid instrukciós videó is segít az útmutatásban.

A biztonságot és a verseny élményt fokozza, hogy pályánk gumifalára ütközőszalagot szereltünk fel, a sportbírói posztok pedig segítenek abban, hogy a kanyarok minden szeglete jól belátható legyen.

A pályán való mozgást és a felmerülő problémákat (ütközés, megpördült gokart, hová szabad állni, honnan lehet fényképezni, stb.) munkatársaink felügyelik. Ők a pálya területén több helyen megtalálhatóak. Segítséget nyújtanak a ki- és beszállás során, a futam közben pedig zászlójelzésekkel tájékoztatnak és jeleznek, hogy a legnagyobb biztonságban róhassátok köreiteket. 

Szabályzat


Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Csermák Pisti 32.086 72
2. Sárváry Dániel 32.112 60
3. Németh Eszter 32.394 58
4. Vida Beni 32.433 74
5. Fehér Áron 32.447 40
6. Sonkoly Bálint 32.663 70
7. Polhammer Zozo 32.666 72
8. Polhammer Kristóf 32.684 43
9. Bende Florentin 32.781 58
10. Boda Zoltán 32.789 68
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében