HU | EN

Érkezés előtti tudnivalók

Érkezés előtti tudnivalók:

 • Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az egyéni futamra való bejelentkezés időpontját megelőzően 15 perccel, Mini GP versenycsomag/pályabérlés esetén legalább 20-25 perccel korábban szíveskedjenek érkezni! Amennyiben taxival érkeznek, kérjük közvetlenül a gokart pályánal szálljanak ki, a taxik bejöhetnek a területre.
 • A Hungaroringen zajló felújítási munkálatok miatt belépés jelenleg nem az eredeti főbejáraton át lehetséges, hanem az oldalsó 1/C kapun, ami a főbejárattól kb. 150m-re található. A Média Parkoló területén át közlekedve lehet megközelíteni a gokart pályát (lásd az alábbi térképen). Ezt követően a sárga útburkolati nyíl és az irányító táblák követendőek, parkolásra közvetlenül a gokartpályánál ingyenesen van lehetőség. Távozásnál ugyanezen útvonalon hagyható el a Hungaroring területe.
 • A gokartozáshoz zárt cipő viselete kötelező, egyéb különleges öltözetet nem igényel.
 • A gokartpálya által biztosított bukósisakok alá maszk viselete (higiéniai okokból) kötelező.
 • Maszk vásárlására a jegypénztárnál van lehetőség, Természetesen saját maszk, illetve saját zárt bukósisak használata is engedélyezett.
 • A területen üdítő, snack és kávé automaták üzemelnek, illetve kizárólagos catering partnerrel rendelkezünk, a külső forrásból származó étel-italfogyasztási cikkek behozatala nem engedélyezett! (Kivételt képeznek ez alól a születésnapi torták.)
 • A Hungaroring versenypálya területére háziállat behozatala a pálya szabályzata értelmében nem engedélyezett!
 • Fontos információ Mini GP csomagok és kizárólagos pályabérlés foglalásokhoz: A foglalások csak az időpont napját megelőző 10 napon kívül mondhatók le. Rossz időjárás (heves eső / vihar) esetén csak az adott napi valós időjárás ismeretében van lehetőség időpontot módosítani. A program napját megelőző időszakban időjárás előrejelzések alapján nem áll módunkban az eredetileg rögzített időpontot módosítani, sem törölni. Enyhe esőben a program biztonságosan megtartható.10 napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a foglaló visszafizetésére nincs lehetőség!
Ideiglenes behajtási rend:

Higiénia és Biztonság

COVID-19 - Higiéniás óvintézedések:

A gokart pálya teljes területére vonatkozó általános látogatási és használati feltételek kiegészítése, extra higiéniai szabályok bevezetése: 

 • Amennyiben van rá lehetőség, javasoljuk a saják bukósisak használatát.
 • Bukósisak alá viselendő higiéniás maszkokat kizárólag új formában biztosítunk, melynek ára 500 Ft. Kölcsönzésre nincs lehetőség.
 • Javasolt a személyek között minimum 1,5 méteres távolság tartása.
 • A jegypénztárnál alkoholos kézfertőtlenítő biztosított a vendégek számára.
 • Az előírásokat és a pályafelügyelő utasításait minden körülmények között kötelező betartani! Amennyiben a látogató ezeknek az intézkedéseknek nem tesz eleget, a pálya területét el kell hagynia!

Általános biztonsági tudnivalók:

Pályánk szabadtéren található, ezért az érkező vendégek számára fontos a kényelmes, alkalomnak megfelelő ruházat. A résztvevők számára bukósisakot biztosítunk, emelett minden gokartunk rendelkezik bukókerettel, fejtámlával és biztonsági övvel, így minden adott egy kellemes gokartozáshoz. A váróban rövid instrukciós videó is segít az útmutatásban.

A biztonságot és a verseny élményt fokozza, hogy pályánk gumifalára ütközőszalagot szereltünk fel, a sportbírói posztok pedig segítenek abban, hogy a kanyarok minden szeglete jól belátható legyen.

A pályán való mozgást és a felmerülő problémákat (ütközés, megpördült gokart, hová szabad állni, honnan lehet fényképezni, stb.) munkatársaink felügyelik. Ők a pálya területén több helyen megtalálhatóak. Segítséget nyújtanak a ki- és beszállás során, a futam közben pedig zászlójelzésekkel tájékoztatnak és jeleznek, hogy a legnagyobb biztonságban róhassátok köreiteket. 

Használati feltételek és felelősség nyilatkozat:

Adatvédelmi tájékoztatók:


Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Csermák István 32.086 72
2. Sárváry Dániel 32.112 60
3. Németh Eszter 32.394 58
4. Vida Beni 32.433 74
5. Fehér Áron 32.447 40
6. Sonkoly Bálint 32.663 70
7. Polhammer Zozo 32.666 72
8. Polhammer Kristóf 32.684 43
9. Bende Florentin 32.781 58
10. Boda Zoltán 32.789 68
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében