HU | EN
Pályafoglaltság

Elõzõ Hónap <<
>> Következõ Hónap
Elõzõ Hét <<
>> Következõ Hét
Bejelentkezés/Pályabérlés
Név*
E-mail*
Telefon*
Típus
Gokartozó személyek száma*
Kérjük az érkezési dátumot és időpontot a felül található táblázatban a megfelelő időpontra kattintva kiválasztani!
Foglaltság
Idõpont*

:
Tervezett futamok száma*
Tervezett befejezés :
Megjegyzés
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom!

Egy kis segítség

Lehetőség van előzetes bejelentkezésre és pályabérlésre a fent található online foglalási rendszerünkben. Válaszd ki a táblázatban a kívánt időpontot, és töltsd ki adataiddal. Az időponton kívül szükséges megadnod neved, e-mail címed, telefonszámod, a gokartozó személyek számát, a tervezett futamok számát (Mini GP vagy Mini GP Extra esetében ez 3 futam) valamint a foglalás típusát.

Pályabérlés kiválasztásakor a tervezett futamok száma személyre szabható, a rendszer automatikusan üresen hagyja.

Egy futam alapesetben 8 perc gokartozást jelent, kivételt képeznek ez alól Mini GP csomagjaink, melynek részletetit itt találod meg. 

Egyéb kérdéseid, kéréseid a "Megjegyzések" rovatban tüntetheted fel.

A Pályafoglaltság táblázat átfogó képet ad arról, hogy milyen időpontokban történt már bejelentkezés vagy foglalás, mikor érdemes és lehetséges még bejelentkezni a tervezett csoport számától függően. Amennyiben "Szabad" feliratot látsz, akkor még senki nem foglalt vagy jelentkezett be az adott időpontra. Abban az esetben, ha a táblázatban "Még van hely" feliratot látsz, akkor valaki már bejelentkezett az adott órában, de maradt még szabad gokart. Számítógép használata során hagyd rajta az egér mutatóját a felirat fölött vagy kattints a kiválasztott időpontra, így láthatóvá válik a "Foglaltság" sorban, hogy hány fő jelentkezett már be, és hány futamot terveznek menni. Mobileszköz esetében egérmutató hiányában pedig csak a kiválasztott időpontra való kattintás után jelenik meg az addigi bejelentkezések száma. 

A "Jóváhagyás" gomb megnyomása után az általad megadott e-mail címre automatikus válaszlevelet küldünk, hogy bejelentkezési / pályabérlési igényedet fogadtuk. Az igény beérkezésének feldolgozása után rövidesen, de maximum 12 órán belül visszaigazolást küldünk. Az időpont csak a sikeres visszaigazolást követően válik érvényessé és jelenik meg egyúttal a táblázatban.

FIGYELEM: Az online beérkezett bejelentkezés / pályabérlési igények visszaigazolását 12 órán belül tudjuk garantálni! 

Foglalás típusa: Bejelentkezés vagy Pályabérlés?

Amennyiben az előzetes bejelentkezést választod, úgy a munkatársaink tudnak kalkulálni érkezésetekkel és a táblázat segítségével elkerülhető, hogy egy időpontra több csoport érkezzen, és várni kelljen egymásra. Ezért abban az esetben, ha többen érkeznétek gokartozni, előtte mindenképpen ajánlott ránézni a foglaltsági táblázatra és bejelentkezni. Egyéni futamok és Mini GP csomagjaink esetében a "Bejelentkezés"-t (mint foglalási típus) szükséges kiválasztani.

Az előzetes bejelentkezés viszont nem jelent soronkívüliséget, illetve kizárólagos pályahasználatot, erre az esetre a pályabérlést ajánljuk. Előnyt annyiban jelent, hogy pl. 2 nagyobb csoport ez által vélhetően nem fog egy időpontban érkezni a pályára.

Pályabérlés esetén kizárólagos pályahasználatot biztosítunk. Csak a bérlőé a gokart park, amely céges rendezvény lebonyolításához a legajánlottabb konstrukció. Ehhez legalább 1 óra, és hétkönap min. 5, hétvégén min. 6 gokart bérlése szükséges. Maximum 12 gokartot tudunk egyidejűleg rendelkezésre bocsátani. Kizárólagos pályabérlés (és hétvégi Mini GP csomagok) biztosítékaként előleg befizetését kérjük.

Ebben a konstrukcióban egyéni igények szerint lehetőség van a Formula 1-ben már ismert szabályokhoz hasonlóan háziversenyek megrendezésére is. A teljes program bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, amelyet időmérő, rajtrácsról indított versenyfutam, és végül dobogós díjkiosztó követhet. Ezesetben az első 3 helyezettet Hungaroring érmével és pezsgővel díjazzuk.

Kérjük pályabérléskor legalább a program megkezdése előtt negyed órával érkezzetek!

A pályabérlés díja óránként 11.000 Ft + Áfa / Gokart
Versenyszervezés és díjátadó költsége: 
létszámtól függően, egyedi ajánlat alapján

Közösség


 
@hungaroringkartcenter
Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Csermák Pisti 32.270 65
2. Vida Beni 32.683 47
3. Hidegkuti Gergely 32.858 65
4. Boros Bence 33.774 62
5. 0
6. 0
7. 0
8. 0
9. 0
10. 0
Időjárás a Ringen
Hírlevél
E-mail cím:*

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében