HU | EN
Pályafoglaltság

Elõzõ Hónap <<
>> Következõ Hónap
Elõzõ Hét <<
>> Következõ Hét
Bejelentkezés/Pályabérlés
Név*
E-mail*
Telefon (előhívóval!)*
Típus
Gokartozó személyek száma*
Kérjük az érkezési dátumot és időpontot a felül található táblázatban a megfelelő időpontra kattintva kiválasztani!
Foglaltság
Idõpont*

:
Tervezett futamok száma (/fő)*
Tervezett befejezés :
Megjegyzés
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom!

Egy kis segítség

Fontos info: A Hungaroringen zajló nagyszabású fejlesztési és átépítési munkálatok miatt a gokart pálya a 2024-es szezonban továbbra is a Hungaroring kapuin belül, de a megszokott helyszíntől eltérően ideiglenesen egy másik területen üzemel, közvetlenül az 1/C bejáratnál (jelenlegi főbejárat).

Válaszd ki a táblázatban a kívánt időpontot, és töltsd ki adataiddal. Az időponton kívül szükséges megadnod neved, e-mail címed, telefonszámod, a gokartozó személyek számát, a tervezett futamok számát valamint a foglalás típusát. Mini GP vagy Mini GP Extra esetében ez 3 ill. 4 futamnak és "Bejelentkezés"-nek minősül + megjegyzésben tüntesd fel, hogy "Mini GP" vagy "Mini GP Extra", számlázási adataiddal együtt: ir.szám, utcanév). Kérjük amennyiben gyermek gokartot is igénybe vennél, megjegyzésben tüntesd fel hány db-ot szeretnél használni. Egyéni futamok esetében legalább 15 perccel, Mini GP vagy pályabérlés esetén legalább 25 perccel a foglalási időpontod előtt várjuk érkezésed!

"Pályabérlés" kiválasztásakor a tervezett futamok száma személyre szabható, a rendszer automatikusan üresen hagyja.

Egy futam alapesetben 8 perc gokartozást jelent, kivételt képeznek ez alól Mini GP csomagjaink, melynek részleteit itt találod meg.

A 3 futamos napijegy időigénye 1 órás intervallum, több futamjegy vásárlása esetén minden futam után 1 futamnyi pihenőidőt biztosítunk. Az általános lebonyolítás ütemezésének megváltoztatásához a jogot fenntartjuk a pillanatnyi helyzethez való alkalmazkodás céljából.

Egyéb kérdéseid, kéréseid a "Megjegyzések" rovatban tüntetheted fel.

A Pályafoglaltság táblázat átfogó képet ad arról, hogy milyen időpontokban történt már bejelentkezés vagy foglalás, mikor érdemes és lehetséges még bejelentkezni a tervezett csoport számától függően. Amennyiben "Szabad" feliratot látsz, akkor még senki nem foglalt vagy jelentkezett be az adott időpontra. Abban az esetben, ha a táblázatban "Még van hely" feliratot látsz, akkor valaki már bejelentkezett az adott órában, de maradt még szabad gokart. Számítógép használata során hagyd rajta az egér mutatóját a felirat fölött vagy kattints a kiválasztott időpontra, így láthatóvá válik a "Foglaltság" sorban, hogy hány fő jelentkezett már be, és hány futamot terveznek menni. Mobileszköz esetében egérmutató hiányában pedig csak a kiválasztott időpontra való kattintás után jelenik meg az addigi bejelentkezések száma. 

A "Jóváhagyás" gomb megnyomása után az általad megadott e-mail címre automatikus válaszlevelet küldünk, hogy bejelentkezési / pályabérlési igényedet fogadtuk. Az igény beérkezésének feldolgozása után rövidesen, de maximum 12 órán belül visszaigazolást küldünk. A bejelentkezéseket / foglalásokat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Az időpont csak a sikeres visszaigazolást követően válik érvényessé és jelenik meg egyúttal a táblázatban, az automatikus válaszlevél nem minősül visszaigazolásnak, mindössze arra a célra szolgál, hogy a rendszer jelezze, az igényedet befogadtuk!

FIGYELEM: Az online beérkezett bejelentkezés / pályabérlési igények visszaigazolását 12 órán belül tudjuk garantálni! Ezen az intervallumon belüli foglalás esetén amennyiben még nem kaptál visszaigazolást, minden esetben kérjük telefonhívásod egyeztetés céljából, mielőtt elindulnál! Időpont foglalásoknál a táblázatban kiválasztott időpont a mérvadó, esetlegesen eltévesztett időpontban való megjelenésért a pálya nem felel. A Hungaroring területére háziállat behozatal sajnos nem lehetséges!

Foglalás típusa: Bejelentkezés vagy Pályabérlés?

Amennyiben az előzetes bejelentkezést választod, úgy a munkatársaink tudnak kalkulálni érkezésetekkel és a táblázat segítségével elkerülhető, hogy egy időpontra túl sok csoport érkezzen, és várni kelljen egymásra. Ezért abban az esetben, ha gokartozni jönnél/jönnétek, előtte mindenképpen ajánlott megtekinteni a foglaltsági táblázatot és időpontra bejelentkezni. Egyéni futamok és Mini GP csomagjaink esetében a "Bejelentkezés"-t (mint foglalási típus) szükséges kiválasztani.

Az előzetes bejelentkezés viszont nem jelent soronkívüliséget, illetve kizárólagos pályahasználatot, erre az esetre a pályabérlést ajánljuk. Előnyt annyiban jelent, hogy pl. 2-nél több nagyobb csoport ez által vélhetően nem fog egy időpontban érkezni a pályára.

Pályabérlés esetén kizárólagos pálya és korlátlan gokart használatot biztosítunk. Csak a bérlőé a gokart park, amely céges rendezvény lebonyolításához a legajánlottabb konstrukció. Ehhez legalább 1 óra, és hétkönap min. 6, hétvégén és ünnepnapokon min. 7 gokart bérlése szükséges. Maximum 13 gokartot tudunk egyidejűleg rendelkezésre bocsátani. Kizárólagos pályabérlés biztosítékaként 50% foglaló befizetését kérjük.

Ebben a konstrukcióban egyéni igények szerint a kötletlen gokartozás mellett lehetőség van a Formula 1-ben már ismert szabályokhoz hasonlóan háziversenyek megrendezésére is. A teljes program bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, amelyet időmérő, rajtrácsról indított versenyfutam, és végül dobogós díjkiosztó követhet. Ez esetben az első 3 helyezettet Hungaroring érmével és pezsgővel díjazzuk.

Kérjük pályabérléskor legalább a program megkezdése előtt negyed órával érkezzetek!

A kizárólagos pályabérlés díja óránként 16.500 Ft + Áfa / Gokart - kizárólagos és korlátlan használattal
Versenyszervezés: ingyenes, díjátadó költsége: 11.500 Ft + Áfa / díjkiosztó

Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Kiss Nikoletta 27.643 50
2. Mihalidesz Máté 27.909 61
3. Köbli Tamás 27.916 85
4. Erõs Dávid 27.956 69
5. Vereczkey Mór 27.965 53
6. Fehér Áron 28.098 56
7. Gaál András 28.264 102
8. Erõs Gábor 28.279 75
9. Tószegi Levente 28.300 57
10. Veres Balázs 28.319 66
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében