HU | EN
Pályafoglaltság

Elõzõ Hónap <<
>> Következõ Hónap
Elõzõ Hét <<
>> Következõ Hét
Bejelentkezés/Pályabérlés
Név*
E-mail*
Telefon*
Típus
Gokartozó személyek száma*
Kérjük az érkezési dátumot és időpontot a felül található táblázatban a megfelelő időpontra kattintva kiválasztani!
Foglaltság
Idõpont*

:
Tervezett futamok száma (/fő)*
Tervezett befejezés :
Megjegyzés
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom!

Egy kis segítség

Válaszd ki a táblázatban a kívánt időpontot, és töltsd ki adataiddal. Az időponton kívül szükséges megadnod neved, e-mail címed, telefonszámod, a gokartozó személyek számát, a tervezett futamok számát valamint a foglalás típusát. Mini GP vagy Mini GP Extra esetében ez 3 ill. 4 futamnak és "Bejelentkezés"-nek minősül + megjegyzésben tüntesd fel, hogy "Mini GP" vagy "Mini GP Extra", számlázási adataiddal együtt). Kérjük amennyiben gyermek gokartot is igénybe vennél, megjegyzésben tüntesd fel hány db-ot szeretnél használni.

"Pályabérlés" kiválasztásakor a tervezett futamok száma személyre szabható, a rendszer automatikusan üresen hagyja.

Egy futam alapesetben 8 perc gokartozást jelent, kivételt képeznek ez alól Mini GP csomagjaink, melynek részletetit itt találod meg. 

Egyéb kérdéseid, kéréseid a "Megjegyzések" rovatban tüntetheted fel.

A Pályafoglaltság táblázat átfogó képet ad arról, hogy milyen időpontokban történt már bejelentkezés vagy foglalás, mikor érdemes és lehetséges még bejelentkezni a tervezett csoport számától függően. Amennyiben "Szabad" feliratot látsz, akkor még senki nem foglalt vagy jelentkezett be az adott időpontra. Abban az esetben, ha a táblázatban "Még van hely" feliratot látsz, akkor valaki már bejelentkezett az adott órában, de maradt még szabad gokart. Számítógép használata során hagyd rajta az egér mutatóját a felirat fölött vagy kattints a kiválasztott időpontra, így láthatóvá válik a "Foglaltság" sorban, hogy hány fő jelentkezett már be, és hány futamot terveznek menni. Mobileszköz esetében egérmutató hiányában pedig csak a kiválasztott időpontra való kattintás után jelenik meg az addigi bejelentkezések száma. 

A "Jóváhagyás" gomb megnyomása után az általad megadott e-mail címre automatikus válaszlevelet küldünk, hogy bejelentkezési / pályabérlési igényedet fogadtuk. Az igény beérkezésének feldolgozása után rövidesen, de maximum 12 órán belül visszaigazolást küldünk. A bejelentkezéseket / foglalásokat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Az időpont csak a sikeres visszaigazolást követően válik érvényessé és jelenik meg egyúttal a táblázatban, az automatikus válaszlevél nem minősül visszaigazolásnak, mindössze arra a célra szolgál, hogy a rendszer jelezze, az igényedet befogadtuk!

FIGYELEM: Az online beérkezett bejelentkezés / pályabérlési igények visszaigazolását 12 órán belül tudjuk garantálni! A Hungaroring területére háziállat behozatal sajnos nem lehetséges!

Foglalás típusa: Bejelentkezés vagy Pályabérlés?

Amennyiben az előzetes bejelentkezést választod, úgy a munkatársaink tudnak kalkulálni érkezésetekkel és a táblázat segítségével elkerülhető, hogy egy időpontra túl sok csoport érkezzen, és várni kelljen egymásra. Ezért abban az esetben, ha többen érkeznétek gokartozni, előtte mindenképpen ajánlott ránézni a foglaltsági táblázatra és bejelentkezni. Egyéni futamok és Mini GP csomagjaink esetében a "Bejelentkezés"-t (mint foglalási típus) szükséges kiválasztani.

Az előzetes bejelentkezés viszont nem jelent soronkívüliséget, illetve kizárólagos pályahasználatot, erre az esetre a pályabérlést ajánljuk. Előnyt annyiban jelent, hogy pl. 2-nél több nagyobb csoport ez által vélhetően nem fog egy időpontban érkezni a pályára.

Pályabérlés esetén kizárólagos pálya és korlátlan gokart használatot biztosítunk. Csak a bérlőé a gokart park, amely céges rendezvény lebonyolításához a legajánlottabb konstrukció. Ehhez legalább 1 óra, és hétkönap min. 5, hétvégén min. 6 gokart bérlése szükséges. Maximum 13 gokartot tudunk egyidejűleg rendelkezésre bocsátani. Kizárólagos pályabérlés (és Mini GP csomagok) biztosítékaként előleg befizetését kérjük.

Ebben a konstrukcióban egyéni igények szerint a kötletlen gokartozás mellett lehetőség van a Formula 1-ben már ismert szabályokhoz hasonlóan háziversenyek megrendezésére is. A teljes program bemelegítő szabadedzéssel kezdődik, amelyet időmérő, rajtrácsról indított versenyfutam, és végül dobogós díjkiosztó követhet. Ez esetben az első 3 helyezettet Hungaroring érmével és pezsgővel díjazzuk.

Kérjük pályabérléskor legalább a program megkezdése előtt negyed órával érkezzetek!

A pályabérlés díja óránként 12.000 Ft + Áfa / Gokart - kizárólagos és korlátlan használattal
Versenyszervezés és díjátadó költsége: 
létszámtól függően, egyedi ajánlat alapján

Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Csermák Pisti 32.086 72
2. Fehér Áron 32.447 40
3. Sonkoly Bálint 32.663 70
4. Polhammer Zozo 32.666 72
5. Vida Beni 32.683 47
6. Polhammer Kristóf 32.684 43
7. Hidegkuti Gergely 32.858 65
8. Bolevácz Gergõ 32.994 53
9. Kollár Csanád 32.974 65
10. Támba Zoli 33.087 70
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében