HU | EN

Áraink

Fontos info: A Hungaroringen zajló nagyszabású fejlesztési és átépítési munkálatok miatt a gokart pálya a 2024-es szezonban továbbra is a Hungaroring kapuin belül, de a megszokott helyszíntől eltérően ideiglenesen egy másik területen üzemel, közvetlenül az 1/C bejáratnál (jelenlegi főbejárat).

Továbbra is a 2023-as árakon!

Egyéni futamok (időtartam: 8 perc)

 • 1 futamos felnőtt jegy: 3.800 Ft
 • 3 futamos felnőtt napijegy (1 fő részére): 9.900 Ft
 • 1 futamos gyermekjegy (14 éves korig): 3.500 Ft
 • 3 futamos gyermek napijegy (1 fő részére; 14 éves korig): 8.900 Ft

Hétfői akció! (ünnepnapokon és munkaszüneti napokon kívül)

 • A 3 futamos felnőtt napijegy hétfőnként 9.900 Ft helyett csak 8.900 Ft!

Maszk (bukósisak alá) - a pálya által biztosított bukósisakokhoz kötelezően viselendő. Kölcsönzésre nincs lehetőség, saját maszk használható

 • 800 Ft / darab

Versenycsomagok: Mini GP, Mini GP Extra (min. 6 fő részvételével hétköznap, min. 7 fő hétvégén és ünnepnapokon)

 • Mini GP: 12.700 Ft / fő (részletek lejjebb)
 • Mini GP Extra: 16.500 Ft / fő (részletek lejjebb)
  Mini GP / Mini GP Extra csomagjaink igénybevételéhez 50.800 Ft / 66.000 Ft foglaló befizetése szükséges, díjbekérő alapján. Kérjük online bejelentkezés során a megjegyzés rovatba feltüntetni a számlázási adatokat (ir. szám, utcanév)!
A 270 köbcentis gokart vezetéséhez min. 150 cm, a gyerek gokarthoz min. 125cm magasság szükséges! A felnőtt és a gyerek gokartok a pályán egyidejűleg, azonos futamban mennek. Több futamjegy vásárlása esetén a futamok között egy futamnyi időt, azaz 8 perc pihenőidőt biztosítunk.

Bérletek

11 futamra érvényes bérlet is vásárolható, amelyet névre szólóan, elegáns plasztik kártya formájában állítunk ki. 
A bérlet a kiállítás dátumától számítva egészen az aktuális szezon végéig érvényes, és bármikor felhasználható – a zártkörű események kivételével. Épp ezért, bérlettel rendelkező vendégeinknek is javasoljuk az előzetes bejelentkezést, hogy véletlenül ne egy zártkörű esemény idején érkezzenek gokartozni.

 • Felnőtt bérlet (11 futam): 35.700 Ft
 • Gyermek bérlet (11 futam): 32.900 Ft (csak a helyszínen megvásárolható)

Go kart bérlet

GoPro Kamerafelvétel

Sisakra szerelhető GoPro kameránkkal megörőkithető a száguldás minden pillanata HD-ban! 

 • 1 futam felvétele, mely tartalmaz egy 8GB-os Pendriveot is: 4.990 Ft
Fizetés a helyszínen készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H) lehetséges! AYCM elfogadás: 3XL - 1 futam / nap. Futam és csomag áraink bruttó árak, a mindenkori ÁFÁ-t tartalmazzák!

     

   


Csomagjaink

Mini GP, Mini GP Extra

Itt a lehetőség, hogy mindenki összemérhesse tudását! Mini GP, Mini GP Extra csomagjaink keretén belül órabérléses konstrukció nélkül van lehetőség exkluzív gokartozásra és versenyzésre pályánkon, a Forma 1-ből már ismert rendszer szerint.

A Mini GP, vagy Mini GP Extra csomagban megtalálható privát futamokban csak a programban résztvevők indulnak (a kizárólagosság a futamok időtartamára vonatkozik, nem az egész pályára), a verseny végén pedig az első 3 helyezettet arany, ezüst, illetve bronzszínű nyakba akasztható Hungaroring emlékkártyával díjazzuk.

Mini GP Program:

 • 1x8 perc bemelegítő
 • 1x6 perc időmérő
 • 1x12 kör verseny, rajtrácsról indítva
 • Emlékkártya az első 3 helyezettnek
Mini GP csomag ára: 12.700 Ft / résztvevő (min. 6 fő hétköznap, min. 7 fő hétvégén és ünnepnapokon)
Mini GP csomagjaink igénybevételéhez 50.800 Ft foglaló befizetése szükséges, díjbekérő alapján. Kérjük online bejelentkezés során a megjegyzés rovatba feltüntetni a számlázási adatokat (név, ir. szám, cím)! A program időtartama pihenőidőkkel együtt kb. 1 óra.

Mini GP Extra Program:

 • 1x8 perc bemelegítő
 • 1x6 perc időmérő
 • 1x24 kör verseny, rajtrácsról indítva
 • Emlékkártya az első 3 helyezettnek
Mini GP Extra csomag ára: 16.500 Ft / résztvevő (min. 6 fő hétköznap, min. 7 fő hétvégén és ünnepnapokon)
Mini GP csomagjaink igénybevételéhez 66.000 Ft foglaló befizetése szükséges, díjbekérő alapján. Kérjük online bejelentkezés során a megjegyzés rovatba feltüntetni a számlázási adatokat (név, ir. szám, cím)A program időtartama pihenőidőkkel együtt kb. 1,5 óra.

Résztvevők száma: 6 - 13 főig (a pálya döntése alapján adott esetben 14 fő) egy csoportban, 13/14 fő fölött pontos létszám ismeretében 2 vagy több csoportban (lebonyolítási terv, létszámbeosztás a pálya egyedi elbírálása szerint)

Előzetes bejelentkezés szükséges, megjegyzésben feltüntetve: Mini GP, vagy Mini GP Extra, valamint a számlázási adatok

Figyelem! Az előzetes bejelentkezés nem jelent soronkívüliséget, a pálya telítettségétől függően elképzelhető, hogy várni kell a futamokra. A gokartpálya által biztosított bukósisakok alá maszk viselése kötelező, mely a helyszínen megvásárolható. A Mini GP csomag foglalások csak az időpont napját megelőző 10 napon kívül mondhatók le. Rossz időjárás (heves eső / vihar) esetén csak az adott napi valós időjárás ismeretében van lehetőség időpontot módosítani. A program napját megelőző időszakban időjárás előrejelzések alapján nem áll módunkban az eredetileg rögzített időpontot módosítani, sem törölni. Enyhe esőben a program biztonságosan megtartható. 10 napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a foglaló visszafizetésére nincs lehetőség!  Amennyiben a foglalás 2 csoportra történik (13 fő fölött), úgy abban az esetben is min. 14 fő díja fizetendő a helyszínen, amennyiben kevesebben jelennek meg! 

Előzetes Bejelentkezés

Lehetőség van előzetes bejelentkezésre telefonon, vagy honlapunk foglalási rendszerén keresztül. Az előzetes bejelentkezés nem jelent soron kívüliséget, illetve kizárólagos pályahasználatot (csak Mini GP, Mini GP Extra csomagjaink keretén belül a benne foglalt futamok erejéig), erre az esetre a pályabérlést ajánljuk.


Pályabérlés

Kizárólagos pályahasználathoz minimum 1 óra pályabérlés szükséges legalább 6 db (hétvégén 7 db), de maximum 13 db gokart használatával

Pályabérlésre e-mailben, vagy online van lehetőség, a foglalás a visszaigazolás után, az előleg befizetését követően válik érvényessé. Kizárólagos pályabérlet esetén a gokart park kizárólag a bérlőé, így ez ideális konstrukció pl. céges rendezvények lebonyolításához.

Kizárólagos pályahasználatnál instruktoraink segítségével lehetőség van a Formula 1 szabályaihoz hasonló keretek közötti háziversenyek megrendezésére is. Ilyenkor bemelegítő szabadedzéssel kezdődik a program, amit kvalifikációs időmérő követ. Az elért legjobb idők alapján, a rajtrácsról indul a versenyfutam, és a teljes programot az elmaradhatatlan dobogós díjkiosztó ceremónia zárja.

Pályabérlés díja: 16.500 Ft + Áfa / Gokart / Óra

Versenyszervezés költsége: létszám és egyedi igények alapján - kérd ajánlatunkat! 

A pályabérlésre vonatkozó árak nettó árak, a mindenkori ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Késés esetén is teljes összeg fizetendő,  a bérlés időtartama nem nyúlhat túl a foglalt időintervallumon!

Gokart bérlés kizárólagos pályahasználattal - Példák

Gokart  Nettó
1 óra 8 gokart 132.000 Ft
2 óra 8 gokart 264.000 Ft
3 óra 8 gokart 382.800 Ft
4 óra 8 gokart 501.600 Ft

 


Kedvezmények

 • 2 óra bérlés feletti órákból: -10% a 3. és 4. óra nettó díjából
 • 4 óra bérlés feletti órákból: -12% az 5. és 6. óra nettó díjából
 • 6 óra bérlés feletti órákból: -15% minden további óra nettó díjából

Klubkártya

Váltsd ki klubkártyádat a helyszínen!

 • Az első felnőtt bérlet vásárlásának árából 10% kedvezményt biztosítunk
 • Az első gyermek bérlet vásárlása esetén Hungaroring nyakbaakasztót adunk ajándékba
 • Klubtagjainkként elsőként értesültök akcióinkról, háziversenyeinkről, gyerektáborról és egyéb fontos hírekről, limitált létszámos rendezvényekről, továbbá egyedi akciókban is részesülhettek
 • Csak egyszer kell kitöltened a felelősségi nyilatkozatot és mi megőrizzük rendszerünkben

Ár:  2.950 Ft (egyszeri díj, már az első bérlet vásárlása során megtérül!)


Ajándékutalványok

A sebesség élménye! Ajándékozd meg családtagjaid, barátaid, céges partnereid!

Ajándékutalványt kínálunk voucher formájában 3 futamos napijegyként, 10+1 alkalmas bérletként illetve Mini GP csomagként is.

A bérletek névre szóló plasztik kártyával egészülnek ki.

3 futamos napijegy ajándékutalvány: felnőtt 9.900 Ft / gyerek 8.900 Ft (14 éves korig)

3 futamos gokart napijegy

11 alkalmas bérlet ajándékutalvány (max. 2 fő használhatja fel): 35.700 Ft

10+1 alkalmas gokart bérlet

Vásárolni szeretnék!

Fizetés a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H), online megrendelés esetén pedig előre utalással, postai utánvéttel vagy PayPal-lal lehetséges! Ajándékutalvány áraink bruttó árak, a mindenkori ÁFÁ-t tartalmazzák! 
Gokart Budapest mellett, Mogyoródon, a Hungaroring területén

Közösség


Top 10
No. Név Idõ Súly (kg)
1. Kiss Nikoletta 27.643 50
2. Mihalidesz Máté 27.909 61
3. Köbli Tamás 27.916 85
4. Erõs Dávid 27.956 69
5. Vereczkey Mór 27.965 53
6. Fehér Áron 28.098 56
7. Gaál András 28.264 102
8. Erõs Gábor 28.279 75
9. Tószegi Levente 28.300 57
10. Veres Balázs 28.319 66
Időjárás a Ringen

Adatvédelmi tájékoztató
Gokart pálya Budapest közelében Gokart pályafoglalás Gokart pálya Budapest közelében